Teambuilding

VVWZ Teambuilding 2020

Al meer dan 38 jaar is de Vlaamse Vereniging voor Watersport Zutendaal actief op de Papendaalse plas. De plas is ontstaan na ontginning van wit zand dat onder een kiezellaag zat waardoor er een gigantische waterplas ontstond.  We zijn zeer makkelijk te bereiken via de E314 en liggen midden in het groen. De aansluiting naar het Nationaal Park de Hoge Kempen en het Blote voetenpad is slechts enkele kilometers van ons verwijderd. Ontdek hieronder nu dat bij ons alles mogelijk is.  Hieronder worden aparte items aangeboden, maar de meeste teambuildings omvatten meerdere activiteiten. Hiervoor wordt dan steeds een prijs op maat gemaakt. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben i.v.m. ons aanbod dan mag u ons natuurlijk steeds contacteren via gsm 0471/125.108 of via mail [email protected]

De volledig vernieuwde infrastructuur is de ideale uitvalsbasis voor al uw activiteiten.  Zo kan u de ruime kantine en sanitaire voorzieningen (toiletten en douches) gebruiken na uw teambuilding zodat u fris aan de eventuele maaltijd kan aanschuiven.


Snel navigeren

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson kids

Survival Experience Watersporten

Blote voetenpad

Nationaal Park de Hoge Kempen

Fiets of mountainbiketocht

                                                                                                                                          

Survival Experience Expeditie Robinson +- 3 uur

Beleef je eigen ‘expeditie robinson’……

Kom met je groep naar onze prachtige locatie in Zutendaal.  de groep wordt er in verschillende teams verdeeld en dan start een spannende avontuurlijke strijd voor de survival trofee!

Welk team bezit de beste survival skills? Opdrachten variëren van primitief vuur maken tot GPS dropping, Schattenjacht, labyrint, puzzels, oriëntatie, de watertest,… Kortom een spannende en avontuurlijke strijd tussen de teams.  Snelheid, teamwork, communicatie, vertrouwen, doorzettingsvermogen en thinking out of the box vormen de sleutelfactoren tot succes.  De  ideale teambuildingsactiviteit!

Prijzen Survival Experience Expeditie Robinson (incl. BTW)

Survival Expeditie Robinson Groepsprijs
tot 20 personen 800€
21 tot 30 personen 1100€
31 tot 40 personen 1400€
41 tot 50 personen 1650€
51 tot 60 personen 1900€
61 tot 70 personen 2100€
71 tot 80 personen 2300€

Ø

Survival Experience Expeditie Robinson Kids +- 2,5uur

Een voor- of namiddag vullend evenement waarbij de “kids” in verschillende teams in de natuur op zoek gaan naar een verborgen kluis! In deze kluis zitten alle aanwijzingen waarmee je een schatkist kan vinden! Belangrijke beslissingen moeten door het team genomen worden en een competitieve geest en een strategische planning
zijn van het grootste belang. Daarbij worden ze desgewenst geholpen door het “operation center” dat in geval van nood gecontacteerd kan worden met een zender. Maar opgelet! Dit kan je team kostbare tijd kosten! Zorg dat de code van de kluis eerst in handen valt van jouw team en probeer deze dan te kraken met al je gevonden aanwijzingen….Eerst komt iedereen naar een afgesproken locatie waar de briefing plaats heeft. Ieder team ontvangt zijn “mission briefing” en “electronic survival kit” bestaande uit 2 handheld gps toestellen, een zender
en satellietkaart van de omgeving.(toestellen geschikt voor kinderen). Ieder team zal een team leider, navigator en een doodshoofd-spotter aanduiden. De navigator en spotter krijgen elk een handheld gps toestel. Er zal ook een communicator aangeduid worden die in contact staat met het operation center, Oc. Na de briefing starten de teams met hun zoektocht naar de cijfercombinatie om de kluis te openen. Je kan deze cijfercombinatie vinden
door codes te kraken, plaatsen te lokaliseren waar info verborgen ligt en verborgen aanwijzingen te vinden. Dan bekom je alle nodige info die je naar de cijfercombinatie van de kluis zal leiden. Maar…….. laat je ook niet spotten door de andere teams in de buurt! Werk low profile en verraad geen gevonden tips!Door alle vergaarde info samen te leggen wordt het mysterie stukje per stukje ontsluierd. Als een team de cijfercombinatie van de kluis gevonden heeft begint de laatste opdracht, en misschien wel de belangrijkste……het zoeken van de schatkist.
Ook mogelijkheid om achteraf een pannekoek te nuttigen (max 3 pannenkoeken per persoon, incluief confituur, suiker en een drankje à 7,5€ per persoon.

 

Prijzen Survival Experience Expeditie Robinson Kids (incl.BTW)

Survival Expeditie Robinson Kids Groepsprijs
tot 20 personen 475€
tot 30 personen 675€

 

 

Watersporten op onze plas

 

Survival Experience Zeilen

Deze initiatie duurt 3 uur.

U maakt kennis met de zeilsport in al zijn facetten. Na een korte uitleg neemt u plaats in één van onze jollen waarmee u zelf het roer in handen mag nemen en de Papendaalse plas naar hartenlust kan verkennen.

Survival Experiecence Surfen

Deze initiatie duurt 3 uur.

Surfen was de hype van de jaren ’90. Na enkele jaren op de achtergrond is deze sport weer aan een remonte begonnen. Na een korte theoretische uitleg krijgt u een plank met zeil ter beschikking en mag u zelf
de sensatie van water en wind ervaren.

Survival Experience SUP (Stand Up Paddle)

Deze initiatie duurt 3 uur.

SUP is de actuele hype op watersportgebied. Overgewaaid vanuit Hawai verovert deze sport makkelijk het Europese continent. Weinig uitleg is nodig om deel te nemen aan de SUP initiatie. Met behulp van een peddel kan u de rust op het water ervaren of een leuk wedstrijdje peddelen organiseren.

Prijzen Survival Experience Watersporten

Survival Expeditie Watersport Groepsprijs
tot 20 personen 250€
21 tot 30 personen* 350€
31 tot 40 personen* 450€
41 tot 50 personen* 550€
51 tot 60 personen* 650€

*Ps. Bij grote groepen is er een mix van surfen – zeilen en SUP

Geleid Bezoek aan het Blotevoetenpad Zutendaal

Een 1,5 uur  durende wandeling mits eigen vervoer (Basic) of  een 3 uur durende rondleiding met gids inclusief Blote voetenpad en Entomopolis (Medium) ofwel een combinatie met de fiets van de surfplas naar de Lieteberg (Large) .

Geef dan je voeten de vrijheid en kom in Zutendaal proeven van het eerste blotevoetenpad van Vlaanderen.

Voel met je zintuigen èn je voeten de bijzondere prikkels van hout, stenen, boomsnippers, gras, leem en water op een gecontroleerd parcours dat enkel toegankelijk is op blote voeten. Voel koud en warm, vochtig en droog, aangenaam, opwekkend en prikkelend op een route van bijna 2 km in de Lieteberg.

Prijzen Blote voetenpad Basic

Blote voetenpad Basic Groepsprijs
Per persoon 4€

Prijzen Blote voetenpad Medium

Blote voetenpad Medium* Groepsprijs
Per persoon 7€

*Gids vanaf 20 personen  à 30€

Prijzen Blote voetenpad Large

Blote voetenpad Large* Groepsprijs
Per persoon 20€

*Huur fiets + inkomticket Blote voetenpad

Geleid bezoek aan het Nationaal Park de Hoge Kempen

Een bezoek van ongeveer 2 uur al wandelend of al fietsend 3 uur aan het Nationaal Park Hoge Kempen, natuur in al haar glorie!

Uitgestrekte dennenbossen worden afgewisseld met paarsbloeiende heide, grote waterplassen getuigen van grind- en zandwinning, hoge toppen bieden grootse vergezichten, …. In dit natuurlijke decor leven tal van zeldzame en bijzondere dieren.

Iedereen is welkom om hier eindeloos te ontspannen: wandelen, fietsen, … of gewoon zorgeloos te genieten van al dit moois. Het Nationaal Park Hoge Kempen zal dan ook vast en zeker jou betoveren.

Onder de indruk? Breng eens een bezoekje aan het Nationaal Park en treed zelf in het spoor van de natuur onder
leiding van een park Ranger…

Prijzen Nationaal Park de Hoge Kempen

Nationaal Park* Groepsprijs
Per persoon 4€

*Ranger (gids) inbegrepen

Nationaal Park met fiets* Groepsprijs
Per persoon 25€

*Huur fiets + Ranger (gids)

Geleide fiets of mountainbiketocht

Deze tocht kan op maat gepland worden tussen 1,5 uur en 3 uur.

Verken de bosrijke omgeving en maak kennis met het groenste snoepje van Vlaanderen. Fiets langs lang vergeten paadjes, geniet van het uitzicht en de rust. U krijgt een kaart mee van de omgeving met de mooiste plekjes. Indien gewenst kan dit ook uitgebreid of gecombineerd worden met de Survival Expedition. Dan wordt deze mountainbike tocht een zoektocht langs monumenten, bezienswaardigheden waar u op zoek moet gaan naar verborgen tekens.

Mountainbike/ fiets tocht* Groepsprijs
Per persoon 15€
Mountainbike/fiets zoektocht* Groepsprijs
Per persoon 20€

*Huur Mountainbike inbegrepen