Sponsor worden

VVW Zutendaal is met met dan 700 leden de grootste sportclub in Zutendaal. Daarnaast ontvangen we jaarlijks meer dan 1000 particulieren die bij ons kennis maken met watersport en/of teambuildings.

Dankzij onze gloednieuwe infrastructuur zijn we in staat om van elke cursus, babyborrel, trouwfeest,… een geslaagd event te maken.

Daarnaast hebben we sinds januari 2017 een volledig vernieuwde site die tot nu toe meer dan 1000 unieke bezoekers per week ontvangt. Deze site is volledig uitgerust met de nieuwste snufjes zodat ze makkelijk bruikbaar is op tablet en smartphone.

Ook belangrijk zijn onze advertenties op Facebook en Google Adwords. Hiermee komen we in contact met geïnteresseerde watersporters die uit Limburg en zelfs daarbuiten de (digitale) weg naar VVW Zutendaal vinden.

Nu reeds adverteren diverse sponsors zowel op onze 2×60 inch led schermen opgesteld in de kantine als op onze website. Deze schermen staan permanent aan en draaien in “loop” de verschillende sponsors afgewisseld met clubinfo.

Hieronder vindt u onze tarieven.  Daarnaast is het ook mogelijk om op maat sponsoring te doen van één van onze events (Sweet Sunset Fridays / Beachvolleyball toernooi / Beachlounge / …). Mocht u meer uitleg willen, dan horen we het graag!

sponsortarieven 2020

[metaslider id=”2024″]