Supkids

Het SUPKids-programma is ontworpen om kinderen SUP, waterveiligheid en milieu-educatie te leren.We weten hoe het is om verliefd te worden op het zijn in de oceaan. En we weten dat, met een passie voor SUP komt een verantwoordelijkheid om te zorgen voor onze omgeving. Onze visie is om ervaringen te creëren voor onze SUPKids die hun waardering, respect en begrip voor duurzaam leven zullen vergroten.

Ons programma wordt uitgevoerd in een inclusieve, niet-competitieve omgeving met een echte focus op het opbouwen van zelfrespect. We gebruiken games, Oefeningen en SUP-activiteiten om ervoor te zorgen dat onze SUPKids weglopen met essentiële vaardigheden op het gebied van waterveiligheid die ze voor altijd bijblijven. We hebben milieueducatie uit de klas genomen, naar de vrije natuur, waar we denken dat het thuishoort.
De lessen worden gegeven door Wim Pyl, hij maakte in 2017 met een SUPplank een tocht van 240 kilometer over Belgische rivieren. Ze startten op de Demer in Hasselt en trokken via Leuven naar Nieuwpoort. Onderweg ruimden ze het afval op dat ze in het water vonden. Lees hier meer

Elk SUPkid ontvangt een SUPkids pakket met een coole rugzak gemaakt van gerecycleerde zeilen, een herbruikbare waterfles, een episch SUPkids werkboek en leuke badges. Prijs €190,00 per week. Geschikt voor kinderen van 6 jaar t.e.m. 10 jaar. Schrijf je nu in!
Cool he!