Vrienden & Familie

FAMILIEDAG – VRIJGEZELLEN – VERJAARDAG – COMMUNIE – LENTEFEEST – BABYBORREL – REÜNIE …

WAAROM NIET BIJ VVWZ!

Ons aanbod

Activiteiten

Survival Experience Expeditie Robinson +- 3 uur

Beleef je eigen ‘expeditie robinson’……

Kom met je groep naar onze prachtige locatie in Zutendaal.  de groep wordt er in verschillende teams verdeeld en dan start een spannende avontuurlijke strijd voor de survival trofee!

Welk team bezit de beste survival skills? Opdrachten variëren van primitief vuur maken tot GPS dropping, Schattenjacht, labyrint, puzzels, oriëntatie, de watertest,… Kortom een spannende en avontuurlijke strijd tussen de teams.  Snelheid, teamwork, communicatie, vertrouwen, doorzettingsvermogen en thinking out of the box vormen de sleutelfactoren tot succes.  De  ideale teambuildingsactiviteit!

Kijk hier voor de prijzen

Survival Experience Zeilen

Deze initiatie duurt 3 uur.

U maakt kennis met de zeilsport in al zijn facetten. Na een korte uitleg neemt u plaats in één van onze jollen waarmee u zelf het roer in handen mag nemen en de Papendaalse plas naar hartenlust kan verkennen.

Kijk hier voor de prijzen

Survival Experience Surfen

Deze initiatie duurt 3 uur.

Surfen was de hype van de jaren ’90. Na enkele jaren op de achtergrond is deze sport weer aan een remonte begonnen. Na een korte theoretische uitleg krijgt u een plank met zeil ter beschikking en mag u zelf
de sensatie van water en wind ervaren.

Kijk hier voor de prijzen

Survival Experience SUP (Stand Up Paddle)

Deze initiatie duurt 3 uur.

SUP is de actuele hype op watersportgebied. Overgewaaid vanuit Hawai verovert deze sport makkelijk het Europese continent. Weinig uitleg is nodig om deel te nemen aan de SUP initiatie. Met behulp van een peddel kan u de rust op het water ervaren of een leuk wedstrijdje peddelen organiseren.

Kijk hier voor de prijzen

Geleid Bezoek aan het Blotevoetenpad Zutendaal

Een 1,5 uur  durende wandeling mits eigen vervoer (Basic) of  een 3 uur durende rondleiding met gids inclusief Blote voetenpad en Entomopolis (Medium) ofwel een combinatie met de fiets van de surfplas naar de Lieteberg (Large) .

Geef dan je voeten de vrijheid en kom in Zutendaal proeven van het eerste blotevoetenpad van Vlaanderen.

Voel met je zintuigen èn je voeten de bijzondere prikkels van hout, stenen, boomsnippers, gras, leem en water op een gecontroleerd parcours dat enkel toegankelijk is op blote voeten. Voel koud en warm, vochtig en droog, aangenaam, opwekkend en prikkelend op een route van bijna 2 km in de Lieteberg.

Kijk hier voor de prijzen

Geleid bezoek aan het Nationaal Park de Hoge Kempen

Een bezoek van ongeveer 2 uur al wandelend of al fietsend 3 uur aan het Nationaal Park Hoge Kempen, natuur in al haar glorie!

Uitgestrekte dennenbossen worden afgewisseld met paarsbloeiende heide, grote waterplassen getuigen van grind- en zandwinning, hoge toppen bieden grootse vergezichten, …. In dit natuurlijke decor leven tal van zeldzame en bijzondere dieren.

Iedereen is welkom om hier eindeloos te ontspannen: wandelen, fietsen, … of gewoon zorgeloos te genieten van al dit moois. Het Nationaal Park Hoge Kempen zal dan ook vast en zeker jou betoveren.

Onder de indruk? Breng eens een bezoekje aan het Nationaal Park en treed zelf in het spoor van de natuur onder
leiding van een park Ranger…

Kijk hier voor de prijzen

Geleide fiets of mountainbiketocht

Deze tocht kan op maat gepland worden tussen 1,5 uur en 3 uur.

Verken de bosrijke omgeving en maak kennis met het groenste snoepje van Vlaanderen. Fiets langs lang vergeten paadjes, geniet van het uitzicht en de rust. U krijgt een kaart mee van de omgeving met de mooiste plekjes. Indien gewenst kan dit ook uitgebreid of gecombineerd worden met de Survival Expedition. Dan wordt deze mountainbike tocht een zoektocht langs monumenten, bezienswaardigheden waar u op zoek moet gaan naar verborgen tekens.

Kijk hier voor de prijzen

Catering

Onze mogelijkheden

Dranken worden verrekend aan de toogprijs met een korting van 10% indien er een forfait wordt behaald. (menukaart). Wenst u toch een andere wijn of cava te schenken, dan wordt er een stopgeld van 7,00 euro voor de wijn en 7,50 euro voor de cava aangerekend per fles. Daarnaast werken we voor de catering enkel met onze exclusieve partners samen:

Voor animatie / springkastelen is onze exclusieve partner de Kriebelkuil. Wenst u statafels en/of krukjes op uw event? Dan is  feestpunt uw partner! 

Personal Touch

Aarzel niet om ons te contacteren op [email protected]!!