Windsurfen old

[metaslider id=1886]

Wat bieden wij u?

De surfcursussen van VVW Zutendaal worden gegeven door ervaren monitoren en bevatten een theoretisch en een praktisch gedeelte.

De cursus Surfen Basis (alsook de cursus Surfen Evolutie 1 – Let wel voor de Evolutie 1 heb je minimum je surfen basis diploma nodig) omvat 20 lesuren. Deze worden in 5 sessies van 4 uur per dag gegeven, van maandag tot vrijdag, van 13.00 tot 17.00 uur.

Prijs €90,00 per week (Clubleden krijgen 10,00 korting.) Schrijf je nu in!

In het theoretisch gedeelte van de cursus maken we je vertrouwd met de basisprincipes van het surfen, de elementaire voorrangsregels en de noodzakelijke aandachtspunten m.b.t. de veiligheid op het water.

Naast deze theoretische onderrichtingen wordt de lesduur maximaal benut om de verworven kennis onder deskundige begeleiding in de praktijk op het water aan te leren.

Alle materiaal dat je nodig hebt om te leren surfen wordt je door de club gedurende de lesperiode ter beschikking gesteld. De deelnemers krijgen bij de aanvang een cursus. Bij het voleindigen van de initiatie wordt hen een getuigschrift of brevet uitgereikt.