Zeilen

[metaslider id=1888]

Wat bieden wij u?

De zeilcursussen van VVW Zutendaal worden gegeven door ervaren monitoren en bevatten een theoretisch en een praktisch gedeelte.

De jeugdcursus Zeilen Basis  (alsook de jeugdcursus Zeilen Evolutie 1- let wel, hiervoor heb je je diploma zeilen basis nodig en reeds behaald) omvat 40 lesuren. Deze worden in 5 sessies van 8 uur per dag gegeven, van maandag tot vrijdag, van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

De volwassenencursus Zeilen Basis omvat 20 lesuren. Schrijf je nu in!

Prijs Optimist:180,00 per week (Clubleden krijgen 20,00 korting.)

Prijs Tweemansboot€150,00 per week (Clubleden krijgen €20,00 korting.)

In het theoretisch gedeelte van de cursus maken we je vertrouwd met de basisprincipes van het zeilen, de elementaire voorrangsregels en de noodzakelijke aandachtspunten m.b.t. de veiligheid op het water.

Naast deze theoretische onderrichtingen wordt de lesduur maximaal benut om de verworven kennis onder deskundige begeleiding in de praktijk op het water aan te leren.

Alle materiaal dat je nodig hebt om te leren zeilen wordt je door de club gedurende de lesperiode ter beschikking gesteld. De deelnemers krijgen bij de aanvang een cursus. Bij het voleindigen van de initiatie wordt hen een getuigschrift of brevet uitgereikt.